Børn & UngeBørn & ungeBørne- og ungdomstræning er for alle mellem 9 og 17 år, uanset om du har lyst til at køre cykelløb på konkurrenceplan eller bare har lyst til at træne og hygge med andre på din alder. I Svendborg Cykle Club køre vi på racercykler, hvis du ikke har én, er der mulighed for at låne en cykel. Lånecyklerne fås i to standarder, og kan lejes for en hel sæson for et mindre beløb. På den måde kan du finde ud af om cykling er noget for dig!


!Obs. Alt børne & ungdoms træning er aflyst i mangel på trænere!

Sommer

Træningstider:

Torsdag 18:00-ca. 20:00
    - På Køreteknisk anlæg

 

Torsdag køres på lukket rute, på køreteknisk anlæg. Her kan alle være med, og nybegynder kan få en fornemmelse af hvordan det er at køre cykelløb. Vi køre omgange på banen og laver forskellige fartlege, det hele styres af børne- og ungdomstræneren.

  

Vinter

Træningstider:

Torsdag 17:00-18:00  - I klubbens træningslokaler (kælderen i idrætshallen) 

OBS: AFLYST PR. 1 JANUAR 2016 PGA. MANGEL PÅ TRÆNER

 

Om vinteren køres på klubbens hometrainere eller ruller i klubbens træningslokaler, vi sidder sammen og kører forskellige intervaller efter program. Vi har også virtuelle hometrainere, hvor man på storskærm kan prøve kræfter med diverse legendariske bjerge. Disse kan også benyttes udenfor fællestræningerne. 

 

!Obs. Alt børne & ungdoms træning er aflyst i mangel på trænere!

Mail: admin@svendborgcc.dk

Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Copyright © Svendborg Cykle Club 

Design: Nilou&Hansen