Nyhed_Invitation til Bornholm RundtInvitation til Bornholm Rundt

31-01-19


Hej cykelklub


Jeg tillader mig hermed, at sende jer en mail med oplysninger om Bornholm Rundt på Cykel.


Cykelmotionsløbet er Bornholms største cykelløb med over 1200 deltagere. Det er et cykelmotionsløb, der køres uden tidtagning og med 4 gode velforsynede depoter undervejs på den 103 km lange tur rundt om Bornholm. Turen er en fantastisk naturoplevelse.


Læs meget mere om Bornholm Rundt på Cykel her http://cykelbornholmrundt.dk - hvor der også er masser af billeder fra løbet.


Vi har seedet start, hvor du stiller dig med andre ryttere, der kører i dit tempo. Dermed bliver starten mere glidende. Starten er hurtigere afviklet og en række uheldige overhalinger undgås. Det er dog helt frivilligt hvor man stiller sig i starten.


I mål venter et dejligt målområde med masser af plads. Mulighed for at få hængt sin cykel op på cykelstativer, personligt målfoto og god service med Svaneke øl og pølser mens der underholdes fra scenen.


Har I medlemmer der vil være med, så skal de være så hjertelige velkomne på Bornholm søndag den 25. august. Vil I lave en klubtur herovre, så brug det link der ligger på hjemmesiden til Team Bornholm. De kan lave jer en mindeværdig tur for en rigtig god pris. Rejse, ophold og cykelløb for ca. 800 kr. pr. person.


Vi håber I har mulighed for, på en eller anden måde, at formidle løbet ud til jeres medlemmer via facebook eller hjemmeside. Vi kan også sende jer en stak flyers, hvis I ønsker det. Sig bare til.


Vi byder også på to andre motionscykelløb i løbet af året. Et langdistance MTB cykelløb den 30. juni – læs mere her http://viking-atletik.dk/bornholm-natur-mtb


Eller Bisseline cykelmotionsløb den 14. juli – læs mere her http://viking-atletik.dk/bisselineloebet


Vi ses forhåbentlig.


Med venlig hilsen

Claus Clausen

Viking Atletik

cc@viking-atletik.dk

Telefon 23 71 35 35

Mail: admin@svendborgcc.dk

Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Copyright © Svendborg Cykle Club 

Design: Nilou&Hansen