ReglerReglerØkonomi:
I hovedtræk er udgifterne i løbet af sæsonen rytterfinansieret. Der kan dog i enkelte tilfælde ydes tilskud fra SCC til træningslejre, løb m.m. Startgebyr + overnatning til større etapeløb eller lign. kan ligeledes betales af klubben hvis man sender en ansøgning til bestyrelsen
 
Rytter som repræsentant for SCC:
Rytteren forpligter sig til at være iført reglementeret beklædning når rytteren repræsenterer SCC. Undtaget herfra, er under deltagelse i løb, hvor rytter repræsenterer landshold eller distriktshold. I øvrige situationer end træning og løb, hvor rytter repræsenterer SCC, skal tøj fra SCC benyttes (TV, fotosessions og lign.). Reglementeret cykelpåklædning er det tøj fra SCC med de aktuelle sponsortryk. Det er rytterens ansvar at sørge for at være reglementeret påklædt. Spørgsmål vedrørende tøj kan til enhver tid henvendes til bestyrelsen.
 
Personlige sponsorer:
Har rytteren kontakt til en personlig sponsor, så skal dette forhold forelægges og accepteres af SCC's bestyrelse førend, at der kan indgås nogen form for aftale.
 
Ytring:
Det er vigtigt at ryttere giver deres mening til kende til enten rytterrepræsentant eller forældrerepræsentant. Trænerne forpligter sig til at handle ud fra kritik. Der skal gives feedback til ryttere omkring deres kommentarer. Negative holdninger/ kritik af holdkammerater skal gives i en ordentlig tone, evt. i samarbejde med det relevante udvalg.
 
Træning på landevej:
Til træning i SCC Skal man køre med hjelm, uden hjelm får man ikke lov at deltage.Færdselsreglerne skal overholdes, og der udvises ansvarlighed og høflighed over for medtrafikanter, bilister såvel som ryttere. Husk det gode humør!

 

Træningsløb og klubmesterskab:
Svendborg Cykle Club arrangerer i løbet af året træningsløb. Tirsdagspokal og 10-20-30km enkeltstart. Løbene er åbne for alle der har lyst til at deltage.

Ved tirsdags løbene udeles der pokaler til 1. 2. og 3. pladsen i den samlede stilling der er også en vandre pokal til den samlede vinder, denne pokal kan dog kun vindes hvis man er medlem af Svendborg Cykle Club. Ligeledes er der ved klubbens enkeltstarter en vandre pokal til den samlede vinder, en pokal der også kun kan vindes hvis man er medlem af Svendborg Cykle Club.


Der afholdes årligt et klubmesterskab. Dette løb er kun for medlemmer af Svendborg Cykle Club, og der køres i følgende klasse:

  • Alle medlemmer af svendborg cycle club uden licens kan deltage.
  • Alle licensryttere for svendborg cycle club kan deltage.
  • Ungdoms klasserne (U17, U15, U13 & U11). Alle ungdoms medlemmer for svendborg cycle club, U17 eller under, kan deltage.

For yderligere information om klubbens tirsdagspokal og klubmesterskab se under fanen "Arrangementer".

Mail: admin@svendborgcc.dk

Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Copyright © Svendborg Cykle Club 

Design: Nilou&Hansen