Ny RytterNy rytterEr du ny rytter? eller bare ny i Svendborg Cykle Club? Så vil vi gerne byde dig velkommen, og på denne side sætte dig ind i hvordan det er at være rytter i klubben, og hvordan du skal forholde dig.

 

Svendborg Cykle Club har flere forskellige afdelinger:

Motion
Senior/ Licens
Børn & Ungdom

 

 

Motions afdelingen er for alle med en alder over 18 år som har interesse for cykling.

Der trænes efter lyst og alle bør kunne være med. Det eneste der kræves er en racercykel og en smule erfaring i at køre på den. Så har du lyst til at få luftet ørene og benene sammen med ligesindende, så se mere om hvor du finder os her, eller kontakt motionsformand Niels G. Jensen på: guldbrant@me.com

 

Senior/ Licens afdelingen er for den voksne cykelrytter, supermotionisten og licensryttere. Alder er fra 17 og op efter. Der trænes cykelløb, intervaller og teknikker. Ture af 2-3 timers varighed. 

Licens er den gruppe af ryttere som køre cykelløb under DCU regi. Så vil du ud og prøve at køre rigtigt cykelløb, er det her du skal melde dig. Det kan dog, hvis du er ny til cykelsporten, være en god ide at træne nogle gange med motionisterne, inden man kaster sig ud i det. Du kan læse mere om senior træning og træningstider her, eller kontakte formand Niels G. Jensen på: guldbrandt@me.com


Børne & Ungdoms afdelingen 

Vi har desværre ingen Børne & Ungdoms træner for tiden, så vi har ikke noget børne/ ungdoms hold. 


Uanset hvilken kategori man tilhører, er det vigtigste at man møder op med godt humør og lyst til at cykle, så bliver man hurtigt en del af flokken.

 

Arrangementer

I løbet af året arrangerer klubben forskellige arrangementer f.eks. Cykelløb, klubfest, træningsløb, klubaftener og andre cykelbegivenheder. Næsten alle arrangementer er gratis så sørg for at deltag og få nogle gode stunder i fællesskab med øvrige medlemmer.

 

En del af arrangementerne foregår i klubbens lokaler som er beliggende:

Svendborg Cykle Klub,
Svendborg Idrætscenter
Ryttervej 70,
5700 Svendborg


Som ny rytter er du velkommen til at komme og træne med os nogle gange inden du beslutter dig. Du kan deltage i klubbens træning to - tre uger inden indmeldelse. Du kan kontakte os på admin@svendborgcc.dk eller bare dukke op til træning og medele at du er ny, og gerne vil prøve at køre med. Du vil med fordel kunne deltage i motions-træning tirsdag, torsdag eller søndag.

Mail: admin@svendborgcc.dk

Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Copyright © Svendborg Cykle Club 

Design: Nilou&Hansen