LokalerLokalerI Svendborg Cykle Club er vi så heldige at råde over nogle rigtig gode klub og trænings lokaler. Alle sammen beliggende i Svendborg idrætshal på ryttervej 70. Alle lokalerne er istandsat år 2013 og er blevet moderniseret og gjort rummelige og imødekommende.

 

På 1 sal er klublokalet beliggende. Det er her der afholdes bestyrelsesmøder, informations dage og fester. Lokalerne står til fri afbenyttelse for alle medlemmer og forældre af Svendborg Cykle Club. Der er fjernsyn, playstation, sofa og kaffemaskine, så man kan altid gå derop og hygge sig før, under eller efter træning.

 

I kælderen findes vores træningslokale. Lokalet er muligt at bruge hele året rundt, inden for hallens åbningstider. I lokalet er der: virtuelle hometrainere så man kan køre bjerge og andre ruter på storskærm, der er rullere fra elite så man kan øve sin teknik og balance imens man træner og der er også helt almindelige hometrainere. (Ved brug af virtuelle hometrainere, skal der bruges specielle hometrainer dæk, brug evt. de hjul der står til dette i lokalet.) Der vil også i løbet af vinterhalvåret være arrangerede homtrainer træninger og andre aktiviteter i dette lokale.

 

Ved siden af træningslokalet ligger Svendborg vægt og motions lokale. Dette lokale vil der hver vinter, fra 1. oktober til 1. april, være mulighed for at benytte inden for følgende tidsrum.

Tirsdag 18-20
Torsdag 18-20

I lokalet er der alt hvad man vil have brug for af trænings udstyr og maskiner.

Mail: admin@svendborgcc.dk

Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Copyright © Svendborg Cykle Club 

Design: Nilou&Hansen